Matematika pro všechny programy Vysoké školy ekonomické - Klůfa, Jindřich, 1949-; Pasáčková, Jana, 1981- (Jesenice : Ekopress, 2025)
Učebnice přehledně shrnuje základy lineární algebry a matematické analýzy určené pro studenty všech studijních programů Vysoké školy ekonomické. Dílo je koncipováno tak, aby bylo srozumitelné i pro studenty bez hlubšího matematického základu, a může sloužit jako užitečná pomůcka i na jiných vysokých školách.
Obsahuje bibliografii
Keywords: matematika; vysoké ekonomické školy; matematická analýza; lineární algebra; učebnice vysokých škol; mathematics; universities of economics; mathematical analysis; linear algebra; textbooks (higher)