Zákon o sociálně-právní ochraně dětí : komentář - Rogalewiczová, Romana, 1982-; Cilečková, Kateřina, 1972-; Kapitán, Zdeněk, 1978-; Doležal, Martin, 1975- (Beckova edice komentované zákony, 2025)
Publikace poskytuje podrobný výklad k platnému znění zákona včetně novely z roku 2024. Autorský kolektiv složený z odborníků na rodinné právo a sociálně-právní ochranu dětí nabízí systematický komentář, praktické výklady i odkazy na související judikaturu.