Zákon o sociálně-právní ochraně dětí : komentář - Rogalewiczová, Romana, 1982-; Cilečková, Kateřina, 1972-; Kapitán, Zdeněk, 1978-; Doležal, Martin, 1975-; Česko (V Praze : C.H. Beck, 2025)
Publikace poskytuje podrobný výklad k platnému znění zákona včetně novely z roku 2024. Autorský kolektiv složený z odborníků na rodinné právo a sociálně-právní ochranu dětí nabízí systematický komentář, praktické výklady i odkazy na související judikaturu.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: sociálně-právní ochrana dětí; práva dětí; rodinné právo; Česko; zákony; komentáře; social-law children protection; children's rights; family law; Czechia; laws; commentaries