Svědectví o životě v KLDR 2 - Špitálníková, Nina, 1987- (Paradox, 2025)
Autorka přináší autentické výpovědi uprchlíků z Korejské lidově demokratické republiky, které odhalují každodenní realitu života v totalitním režimu. Na svou předchozí knihu Svědectví o životě v KLDR, oceněnou cenou Magnesia Litera, navazuje novými rozhovory, v nichž ukazuje lidské osudy, útlak, propagandu i touhu po svobodě.