Optimalizace webových stránek z hlediska uživatelské přívětivosti vybrané firmy - Sultanov, Artur; Bartoš, Petr; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce je zaměřena na optimalizaci webových stránek z hlediska uživatelské přívětivosti a jejího vlivu na konverzní poměr. Cílem práce je navrhnout způsoby, jak zvýšit úspěšnost obchodních výsledků společnosti prostřednictvím zlepšení uživatelské zkušenosti. Teoretická část práce vymezuje klíčové pojmy z oblasti UX a UI, představuje heuristiky použitelnosti, komponenty uživatelského rozhraní a principy zákaznické cesty. V praktické části se využívá kombinace dvou kvalitativních metod – expertních rozhovorů a moderovaného uživatelského testování. Práce propojuje koncepty uživatelské zkušenosti s praxí v B2B prostředí a ukazuje vhodnost kombinace kvalitativních metod výzkumu, formuluje také konkrétní doporučení, která mohou být užitečná i pro jiné firmy v oblasti B2B obchodu.
Vedoucí práce: Petr Bartoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses