Strategická analýza společnosti BearrrLife s.r.o. - Sigal, Eleonora (2025)
Cílem této bakalářské práce je za použití dostupných metod strategické analýzy formulovat strategické doporučení pro působení podniku BearrrLife s.r.o. na trhu sportovního průmyslu na základě výsledků komplexní analýzy společnosti. Práce je rozdělena do tří části. První část představuje teoretický rámec strategické analýzy, který poskytuje základ pro pochopení metodologie, která je probraná v druhé části. Třetí část se zaměřuje na praktickou tvorbu strategické analýzy zkoumané firmy. V rámci práce jsou využity principy různých analýz, mezi kterými patří analýza zájmových skupin, PESTEL analýza, analýza spotřebitelů, analýza konkurence, VRINO analýza, analýza rizik a další. Vyhodnocení silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb je provedené prostřednictvím SWOT analýzy. Výsledkem práce je strategické doporučení pro zkoumanou společnost, vycházející z výsledků provedených analýz.