Podnikatelský plán pro založení kočičí kavárny - Therová, Michaela; Müllerová, Jana; Pikhartová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení kočičí kavárny ve středně velkém městě, konkrétně v Mladé Boleslavi. Cílem je zjistit, zda je tento koncept realizovatelný a ekonomicky udržitelný. Teoretická část vymezuje základní principy podnikání v gastronomii, aktuální trendy v oboru, legislativní požadavky a zásady tvorby podnikatelského plánu. Praktická část je zaměřena na detailní návrh kočičí kavárny, zahrnující popis konceptu, marketingovou a provozní strategii, personální zdroje a finanční plán. Součástí práce je také dotazníkové šetření, hloubkové rozhovory s odborníky a vlastní pozorování v kočičích kavárnách. Na základě provedených analýz byla vyhodnocena reálnost projektu, včetně identifikace příležitostí, hrozeb a rizik. Životaschopnost podnikatelského záměru je vyhodnocena na konci podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses