Kolik blbosti unese demokracie?! : kniha esejů - Seltenreich, Radim, 1965- (Extra (Leges), 2025)
Kniha esejů přináší kritický pohled na stav současné demokracie, její limity a problémy každodenního společenského a politického života. Autor se zamýšlí nad fungováním společnosti, nad mírou tolerance k „blbosti“ v politice i veřejném prostoru a hledá hranice, které demokracie dokáže unést.