Kolik blbosti unese demokracie?! : kniha esejů - Seltenreich, Radim, 1965- (Praha : Leges, 2025)
Kniha esejů přináší kritický pohled na stav současné demokracie, její limity a problémy každodenního společenského a politického života. Autor se zamýšlí nad fungováním společnosti, nad mírou tolerance k „blbosti“ v politice i veřejném prostoru a hledá hranice, které demokracie dokáže unést.
Keywords: společnost a politika; kritika společnosti; člověk a společnost; každodenní život; demokracie; eseje; výbory; society and politics; criticism of society; man and society; everyday life; democracy; essays; selected works