Zápotocký : příliš mnoho životů - Stehlík, Michal, 1976- (Jota, 2025)
Biografie druhého dělnického prezidenta Československa, přibližuje jeho mnohovrstevnatý životní příběh : od literární tvorby a věznění v koncentračním táboře až po politickou kariéru vrcholící měnovou reformou roku 1953. Autor odhaluje rozporuplnost veřejného obrazu a skutečné osobnosti.