Zdanění osobních příjmů - Vančurová, Alena, 1957- (Praha : Wolters Kluwer, 2025)
Čtvrté, aktualizované vydání se zabývá zdaněním příjmů jednotlivců, nejen z pohledu daně z příjmů fyzických osob, ale též sociálního pojistného. Autorka popisuje historii a konstrukci odvodových povinností, objasňuje působení daně z příjmů i pravidla jejího výpočtu (slevy, odpočty, exonerační ustanovení) a věnuje se i příjmům získaným v zahraničí.
ISBN 4. vydání uvedeno na zadní obálce, ISBN 3. vydání uvedeno na rubu titulní strany
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: daň z příjmů fyzických osob; daň z příjmů ze závislé činnosti; sociální pojištění; Česko; příručky; personal income tax; payroll tax; social insurance; Czechia; handbooks and manuals