Úvod do studia civilního procesu - Vrabec, Josef (Wolters Kluwer, 2024)
Text poskytuje systematický úvod do civilního procesu v České republice. Vysvětluje základní pojmy a instituty občanského soudního řízení, nesporných řízení a opravných prostředků, věnuje se výkonu rozhodnutí, exekuci, insolvenčnímu i adheznímu řízení.