Úvod do studia civilního procesu - Vrabec, Josef; Bajura, Jan, 1982-; Salač, Josef, 1962-; Zpěvák, Aleš; Vlachová, Barbora, 1988-; Sailerová, Martina; Púry, František, 1958- (Praha : Wolters Kluwer, 2024)
Text poskytuje systematický úvod do civilního procesu v České republice. Vysvětluje základní pojmy a instituty občanského soudního řízení, nesporných řízení a opravných prostředků, věnuje se výkonu rozhodnutí, exekuci, insolvenčnímu i adheznímu řízení.
"Právní stav publikace je k 30. 9. 2023"—Rub titulní stránky
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: občanské soudní řízení; soudnictví; procesněprávní vztahy; občanské právo procesní; Česko; učební texty; civil procedure; administration of justice; procedural relationships; law of civil procedure; Czechia; educational texts