Toxické pracoviště Jak ukončit šikanu, diskriminaci a manipulaci - Çelik, Emre (Grada, 2025)
Odhalte pravdy, které nikdo nechce slyšet – a získejte zpět kontrolu nad svou kariérou. Toxické pracoviště je průvodcem pro všechny, kdo se v práci cítí vyčerpáni, přehlíženi nebo ponižováni. Místo obecných rad nabízí otevřený pohled na realitu: šikanu, manipulaci i kulturu strachu – a především konkrétní nástroje, jak z toho ven.
Keywords: Slovní sebeobrana, manipulace; Kariéra a zaměstnání; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina