Bije hodina dvanáctá! - Beneš, Vojta, 1878-1951 (nákladem Českého národního sdružení, 1917)
Politický apel adresovaný americkým Čechům během první světové války. Brožura z roku 1917 vyzývá k podpoře československé samostatnosti a přibližuje národní a demokratické ideály.