Medzinárodné hospodárske vzťahy - Lipková, Ľudmila, 1951- (Economics (Sprint dva), 2011)
Publikace přehledně vysvětluje teoretické i praktické základy mezinárodních hospodářských vztahů, včetně zahraničního obchodu, investic, finančních toků a ekonomické integrace. Analyzuje globální ekonomiku, postavení zemí a úlohu mezinárodních organizací. Určena je zejména studentům a odborníkům v oblasti mezinárodní ekonomie a hospodářské politiky.