Medzinárodné hospodárske vzťahy - Lipková, Ľudmila, 1951- (Bratislava : Sprint dva, 2011)
Publikace přehledně vysvětluje teoretické i praktické základy mezinárodních hospodářských vztahů, včetně zahraničního obchodu, investic, finančních toků a ekonomické integrace. Analyzuje globální ekonomiku, postavení zemí a úlohu mezinárodních organizací. Určena je zejména studentům a odborníkům v oblasti mezinárodní ekonomie a hospodářské politiky.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: mezinárodní hospodářské vztahy; mezinárodní obchod; hospodářská politika; světová ekonomika; učebnice vysokých škol; international economic relations; international trade; economic policy; world economics; textbooks (higher)