Investování pro začátečníky - Syrový, Petr, 1974- (Finance (Grada), 2025)
Zcela přepracované vydání oblíbené příručky pro neinvestory, kteří chtějí začít pracovat se svými penězi. Autor na základě dvacetileté praxe nabízí srozumitelné rady, jak udělat první investorské krůčky a jednat s poradci či bankéři.