Investování pro začátečníky - Syrový, Petr, 1974- (Praha : Grada Publishing, 2025)
Zcela přepracované vydání oblíbené příručky pro neinvestory, kteří chtějí začít pracovat se svými penězi. Autor na základě dvacetileté praxe nabízí srozumitelné rady, jak udělat první investorské krůčky a jednat s poradci či bankéři.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: finanční investování; osobní finance; portfoliová analýza; finanční rizika; příručky; financial investments; personal finance; portfolio analysis; financial risks; handbooks and manuals