Ústavní právo srovnávací - Klíma, Karel, 1951- (Teoretik (Leges), 2025)
Publikace představuje srovnávací pohled na ústavní právo vybraných států, s důrazem na klíčové instituty, principy a vývojové tendence. Autor analyzuje rozdíly i společné rysy ústavních systémů a zasazuje je do širšího právního a politického kontextu.