Ústavní právo srovnávací - Klíma, Karel, 1951- (Praha : Leges, 2025)
Publikace představuje srovnávací pohled na ústavní právo vybraných států, s důrazem na klíčové instituty, principy a vývojové tendence. Autor analyzuje rozdíly i společné rysy ústavních systémů a zasazuje je do širšího právního a politického kontextu.
Na obálce chybně uvedena edice Student
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
Anglické resumé
Keywords: ústava; ústavní právo; ústavní dějiny; srovnávací právní věda; Česko; monografie; constitution; constitutional law; constitutional history; comparative law; Czechia; monographs