Nestátní neziskové organizace - právní úprava, účetnictví, audit, daně - Kryšková, Šárka, 1964- (Teoretik (Leges), 2025)
Publikace přehledně zpracovává právní, účetní, daňové a auditorské aspekty fungování nestátních neziskových organizací v České republice. Třetí aktualizované vydání reflektuje aktuální legislativní změny a praktické požadavky na vedení účetnictví a daňovou evidenci.