Nestátní neziskové organizace - právní úprava, účetnictví, audit, daně - Kryšková, Šárka, 1964- (Praha : Leges, 2025)
Publikace přehledně zpracovává právní, účetní, daňové a auditorské aspekty fungování nestátních neziskových organizací v České republice. Třetí aktualizované vydání reflektuje aktuální legislativní změny a praktické požadavky na vedení účetnictví a daňovou evidenci.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: nevládní instituce a organizace; neziskové organizace; účetnictví; daně; Česko; monografie; non-governmental institutions and organizations; nonprofit organizations; accounting; taxation; Czechia; monographs