Investování pro začátečníky 5., zcela přepracované a rozšířené vydání - Syrový, Petr (Grada, 2025)
Zcela nové výrazně rozšířené a aktualizované vydání lety ověřené publikace je určeno právě pro vás, neinvestory. Po přečtení knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Kniha vychází z dvacetiletých autorových zkušeností.
Keywords: Finanční trhy a instituce; Osobní a rodinné finance