Organizovaná mysl : jasné myšlení v době informačního zahlcení - Levitin, Daniel J., 1957- (Dybbuk, 2025)
Praktická příručka nabízí strategie pro jasné myšlení a efektivní organizaci informací v době digitálního přetížení. Autor propojuje poznatky z neurovědy, psychologie a managementu času, aby pomohl čtenářům lépe řídit pozornost, rozhodování a každodenní úkoly.