Organizovaná mysl : jasné myšlení v době informačního zahlcení - Levitin, Daniel J., 1957-; Lorenz, Jan; Micka, Daniel, 1963- (Praha : Dybbuk, 2025)
Praktická příručka nabízí strategie pro jasné myšlení a efektivní organizaci informací v době digitálního přetížení. Autor propojuje poznatky z neurovědy, psychologie a managementu času, aby pomohl čtenářům lépe řídit pozornost, rozhodování a každodenní úkoly.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: myšlení; sebeřízení; management času; organizace informací; příručky; thought and thinking; self-management; time management; information organization; handbooks and manuals