My a Oni v informační válce : poetika války slov - Mikulášek, Alexej, 1962- (Kmen, 2025)
Publikace se zabývá fenoménem informační války a jazykovými strategiemi, které ji provázejí. Autor analyzuje diskurzivní a sémiotické aspekty válečné propagandy a mediální komunikace v kontextu ozbrojených konfliktů.