My a Oni v informační válce : poetika války slov - Mikulášek, Alexej, 1962-; Budil, Ivo T., 1965-; Žantovský, Petr, 1962- (Křenovice : Kmen, 2025)
Publikace se zabývá fenoménem informační války a jazykovými strategiemi, které ji provázejí. Autor analyzuje diskurzivní a sémiotické aspekty válečné propagandy a mediální komunikace v kontextu ozbrojených konfliktů.
Částečně přeloženo z ruštiny
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: ozbrojené konflikty; mediální komunikace; válečná propaganda; informační válka; diskurzivní analýza; sémiotika; případové studie; armed conflicts; communication in mass media; war propaganda; information warfare; discourse analysis; semiotics; case studies