Kybernetický bezpečnostní incident 3D: IT, právo a compliance - Nonnemann, František, 1981- (Právní monografie (Wolters Kluwer ČR), 2025)
Publikace propojuje pohledy na kybernetické bezpečnostní incidenty z oblasti IT, práva a compliance. Autoři analyzují aktuální legislativní rámec včetně NIS 2, nařízení DORA a nového zákona o kybernetické bezpečnosti. Kniha nabízí praktické návody pro firmy, veřejnou správu i odborníky na ochranu dat a informační bezpečnost.