Kybernetický bezpečnostní incident 3D: IT, právo a compliance - Nonnemann, František, 1981-; Červený, Vlastimil; Vítek, Dominik (Praha : Wolters Kluwer, 2025)
Publikace propojuje pohledy na kybernetické bezpečnostní incidenty z oblasti IT, práva a compliance. Autoři analyzují aktuální legislativní rámec včetně NIS 2, nařízení DORA a nového zákona o kybernetické bezpečnosti. Kniha nabízí praktické návody pro firmy, veřejnou správu i odborníky na ochranu dat a informační bezpečnost.
"Právní stav knihy je k 30.6.2025"—Rub titulní strany
Aktualizováno dle NIS 2, nařízení DORA a nového zákona o kybernetické bezpečnosti
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: kyberterorismus; počítačová kriminalita; kybernetická bezpečnost; korporátní compliance; ochrana osobních údajů; Česko; kolektivní monografie; cyberterrorism; computer crimes; cyber security; corporate compliance; personal data protection; Czechia; collective monographs