Finanční účetnictví podnikatelského sektoru - Andrlík, Břetislav (Účetnictví (Wolters Kluwer), 2025)
Publikace přináší komplexní pohled na finanční účetnictví podnikatelských subjektů v kontextu platné legislativy, zejména daňových předpisů. Kniha propojuje teoretický výklad jednotlivých účtových tříd s praktickými účetními případy, doplněnými o komentáře z praxe, auditorský pohled a kontrolní otázky. Autoři se zaměřují na účetní výkazy, účetní závěrku, daňové souvislosti a specifika českého podnikatelského prostředí.