Sbírka nálezů správních a soudních pro praksi peněžní - Smažík, Rudolf, 1878- (nákladem vlastním, 1914)
Publikace představuje praktickou příručku pro pracovníky v oblasti finančního a správního práva. Obsahuje alfabeticky uspořádaný přehled soudních a správních rozhodnutí doplněný o výklady a znění relevantních zákonů. Dílo sloužilo jako orientační pomůcka pro praxi peněžních ústavů, právníky a úředníky při aplikaci tehdejších právních předpisů.