Sbírka nálezů správních a soudních pro praksi peněžní - Smažík, Rudolf, 1878- (V Třeboni : nákladem vlastním, 1914)
Publikace představuje praktickou příručku pro pracovníky v oblasti finančního a správního práva. Obsahuje alfabeticky uspořádaný přehled soudních a správních rozhodnutí doplněný o výklady a znění relevantních zákonů. Dílo sloužilo jako orientační pomůcka pro praxi peněžních ústavů, právníky a úředníky při aplikaci tehdejších právních předpisů.
Keywords: do 1918; finanční právo; soudní rozhodnutí a stanoviska; správní právo; soudní moc; Česko; přehledy; to 1918; financial law; judgments; administrative law; judicial power; Czechia; surveys