CONFENIS-2013 : 7th International Conference on Research and Practical Issues of Enterprise Information Systems : Sept. 11-13, 2013, Prague, Czech Republic - Basl, Josef, 1961-; Jašek, Pavel; Novotný, Ota, 1971-; Tjoa, A Min (Schriftenreihe Informatik, 2013)
Sborník představuje aktuální poznatky z oblasti podnikových informačních systémů. Publikace shrnuje teoretické i praktické příspěvky zaměřené na vývoj, implementaci a řízení informačních systémů v podnicích a organizacích. Tematicky pokrývá problematiku informačního managementu, podpory rozhodovacích procesů, business informatics a integrace informačních technologií do podnikové praxe.