Dezinformace a hate speech : z hlediska filozofie, práva a bezpečnosti - Koblížek, Tomáš, 1982- (Academia, 2025)
Kolektivní monografie zkoumá dezinformace a nenávistné projevy z pohledu filozofie, práva a bezpečnosti. Autoři analyzují dopady těchto jevů na společnost, svobodu projevu a demokratické hodnoty, se zvláštním zřetelem k ruskému informačnímu působení.