Podniková ekonomika : moderní pohled na problematiku podniku v 21. století - Kislingerová, Eva, 1950- (Expert (Grada), 2025)
Publikace nabízí komplexní pohled na fungování podniku v současném ekonomickém prostředí. Zabývá se klíčovými oblastmi podnikové ekonomiky, jako jsou finance, organizace, řízení a strategické rozhodování. Kniha reflektuje aktuální výzvy 21. století a je určena studentům vysokých škol, pedagogům i odborné veřejnosti.