Podniková ekonomika : moderní pohled na problematiku podniku v 21. století - Kislingerová, Eva, 1950- (Praha : Grada Publishing, 2025)
Publikace nabízí komplexní pohled na fungování podniku v současném ekonomickém prostředí. Zabývá se klíčovými oblastmi podnikové ekonomiky, jako jsou finance, organizace, řízení a strategické rozhodování. Kniha reflektuje aktuální výzvy 21. století a je určena studentům vysokých škol, pedagogům i odborné veřejnosti.
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
České a anglické resumé
Keywords: 21. století; podniková ekonomika; podnikový management; organizace podniku; finance podniku; učebnice vysokých škol; kolektivní monografie; 21st century; managerial economics; industrial management; industrial organization; business finance; textbooks (higher); collective monographs