Umění učit a žít bez stresu : průvodce zvládáním stresu pro učitele, lektory a pedagogy - Maxa, Radek (Grada, 2025)
Publikace nabízí praktické rady, jak zvládat stres v učitelské profesi. Pomáhá učitelům rozpoznat stresory, pracovat s nimi a předcházet jejich negativním dopadům na profesní i osobní život. Cílem je podpořit odolnost, výkonnost a životní pohodu.