Umění učit a žít bez stresu : průvodce zvládáním stresu pro učitele, lektory a pedagogy - Maxa, Radek (Praha : Grada, 2025)
Publikace nabízí praktické rady, jak zvládat stres v učitelské profesi. Pomáhá učitelům rozpoznat stresory, pracovat s nimi a předcházet jejich negativním dopadům na profesní i osobní život. Cílem je podpořit odolnost, výkonnost a životní pohodu.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: stres (psychologie); stres z povolání; zvládání stresu; učitelská profese; příručky; stress (psychology); occupational stress; stress management; teacher career; handbooks and manuals