12 strategií pro každou třídu ve věku AI : průvodce pro učitele, kteří chtějí efektivně integrovat moderní technologie do výuky - Burns, Monica, 1986- (Grada, 2025)
Praktická příručka pro učitele na všech stupních vzdělávání nabízí dvanáct konkrétních strategií, jak efektivně integrovat moderní technologie a umělou inteligenci do výuky. Pomáhá rozvíjet digitální, mediální a technologickou gramotnost žáků a vede je k odpovědnému přístupu k technologiím. Kniha obsahuje pracovní postupy, tipy a inspiraci pro výuku napříč předměty.