12 strategií pro každou třídu ve věku AI : průvodce pro učitele, kteří chtějí efektivně integrovat moderní technologie do výuky - Burns, Monica, 1986-; Krtková, Jana (Praha : Grada, 2025)
Praktická příručka pro učitele na všech stupních vzdělávání nabízí dvanáct konkrétních strategií, jak efektivně integrovat moderní technologie a umělou inteligenci do výuky. Pomáhá rozvíjet digitální, mediální a technologickou gramotnost žáků a vede je k odpovědnému přístupu k technologiím. Kniha obsahuje pracovní postupy, tipy a inspiraci pro výuku napříč předměty.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje QR s přístupy k rozšiřujícím materiálům
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Keywords: technologie vzdělávání; informační a komunikační technologie ve vzdělávání; pedagogické dovednosti; umělá inteligence; ICT gramotnost; metodické příručky; technology of education; information and communication technologies in education; teaching skills; artificial intelligence; ICT literacy; methodological manuals