Adolf Hoffmeister - nenapsané paměti - Hoffmeister, Adam, 1953- (CPress, 2025)
Obrazová biografie představuje život a dílo Adolfa Hoffmeistera, malíře, karikaturisty, spisovatele a významné osobnosti české kultury 20. století. Publikace kombinuje korespondenci, vzpomínky a vizuální materiály, čímž vytváří osobitý portrét člověka, který ovlivnil kulturní život v Československu i v zahraničí.