Heuréka! : jak ze startupu vybudovat scaleup - Braverman, Tomáš (Žádná velká věda, 2025)
Autor, zkušený podnikatel, nabízí praktický návod, jak proměnit startup ve scaleup. Na základě vlastních zkušeností a příkladů z praxe představuje klíčové principy růstu, strategického řízení a budování firemní kultury. Publikace je určena začínajícím i pokročilým podnikatelům, investorům a všem, kdo se zajímají o rozvoj podnikatelských projektů.