Heuréka! : jak ze startupu vybudovat scaleup - Braverman, Tomáš (V Brně : Jan Melvil Publishing, 2025)
Autor, zkušený podnikatel, nabízí praktický návod, jak proměnit startup ve scaleup. Na základě vlastních zkušeností a příkladů z praxe představuje klíčové principy růstu, strategického řízení a budování firemní kultury. Publikace je určena začínajícím i pokročilým podnikatelům, investorům a všem, kdo se zajímají o rozvoj podnikatelských projektů.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: podnikání; podnikový management; podnikatelské projekty; strategický management; startupy; Heureka Group a.s.; monografie; příručky; business; industrial management; business planning; strategic planning; monographs; handbooks and manuals