Vzory podání a smluv s vysvětlivkami : podle občanského zákoníku, zákona o obchodních korporacích, katastrálního zákona, občanského soudního řádu, zákona o zvláštních řízeních soudních a exekučního řádu - David, Jiří, 1975-; Dobrovolná, Eva, 1985-; Grygar, Jiří, 1978-; Grygar, Tomáš, 1993-; Hrabánek, Jiří, 1984-; Hromada, Miroslav, 1977-; Kovářová, Daniela, 1964-; Králík, Michal; Křeček, Stanislav, 1938-; Nová, Hana, 1949-; Novotná, Jana; Pražák, Zbyněk, 1951-; et al. (Praha : Leges, 2025)
Praktická příručka obsahuje vzory právních podání a smluv s vysvětlivkami podle aktuální legislativy. Zaměřuje se na občanské, obchodní, katastrální a soudní právo. Vzory jsou doplněny o komentáře a dostupné i v elektronické podobě.
Na obálce: vzory ke stažení na internetu
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: právní podání; právní smlouvy; vzory smluv; Česko; příručky; forms (law); contracts; contract templates; Czechia; handbooks and manuals