Maturitní okruhy z účetnictví : 2025 - Štohl, Pavel, 1960-; Klička, Vladislav, 1963- (Znojmo : Ing. Pavel Štohl, s.r.o., 2025)
Publikace je určená studentům obchodních akademií a středních odborných škol k přípravě na maturitní zkoušku z účetnictví. Osmnácté, upravené vydání reflektuje aktuální legislativní změny a obsahuje přehledně zpracovaná témata účetnictví doplněná o vzorové účtové rozvrhy, formuláře a praktická cvičení. Součástí publikace je také QR kód umožňující přístup k rozšiřujícím online materiálům. Kniha slouží jako systematická pomůcka pro opakování i procvičení klíčových účetních postupů a principů finančního výkaznictví.
Obsahuje QR kód s přístupem k rozšiřujícím materiálům
Určeno pro maturanty obchodních akademií a středních odborných škol s výukou účetnictví
Keywords: účetnictví; učivo středních škol; maturitní zkoušky; učebnice středních škol; praktická cvičení; accounting; secondary school curriculum; high school equivalency examinations; textbooks (secondary); problems, exercises, etc