Výklad a použití zákonů v praksi : interpretace a aplikace zákonů, nařízení, stanov, smluv, rozhodnutí a jiných norem právních : pro právníky i neprávníky - Rouček, František, 1891-1967 (A. Hubínek, nové právnické knihkupectví, antikvariát a nakladatelství, 1941)
Praktická příručka k interpretaci a aplikaci právních norem, určená právníkům i neprávníkům. Autor vysvětluje výklad zákonů, nařízení, smluv a dalších právních dokumentů v kontextu jejich účinnosti, platnosti a použití v právní praxi.