44 lekcí - Niklas, Goeke (Nakladatelství Audiolibrix, 2023)
Jaké by to bylo, kdybyste každou noc klidně spali s vědomím, že pro ochranu a růst svých peněz děláte to nejlepší, co můžete? Co kdyby vám k dosažení tohoto pocitu stačily jen 4 minuty denně? Během pouhých 4 minut denně přehodnotíte myšlení o penězích od základů, vybudujete si lepší finanční návyky a naučíte se rozumně investovat. Osvojíte si nadčasové finanční zásady a lepší přístupy k budování bohatství – některé osvědčené po desetiletí, jiné zcela nové. Kromě toho se zbavíte mýtů a předsudků o penězích, které vás zbytečně stojí peníze. Dozvíte se: - Jak si ze spoření udělat zábavu - Jak bohatí byste měli být v jakém věku - Proč byste nikdy neměli podceňovat svou schopnost začít v malém - O 7 nových třídách aktiv, které dav ještě neobjevil (a ne, nejsou to jen kryptoměny) - O 7 nadčasových vzorcích pro investování, včetně vzorce „Magic“, „Tenbagger“ a „Scuttlebutt“ Kniha z vás přes noc milionáře neudělá, ale vybaví vás tak, abyste se jím stali. Ukáže vám, že máte na to, abyste dosáhli finanční svobody, a nastíní cestu k ní – cestu, kterou se můžete vydat bez ohledu na míru vašeho zaneprázdnění. Ať už si chcete vybudovat návyk spoření, splatit dluhy nebo investovat jako profesionálové – pokud jste připraveni naučit se  chápat peníze z nové perspektivy a vybudovat si dlouhodobé bohatství, je tato kniha určena právě vám.
Keywords: Podnikání a management