Proces - Seth, Godin (Nakladatelství Audiolibrix, 2021)
INSPIRACE PRO TY KREATIVNÍ Z NÁS, KTEŘÍ SE SKRÝVAJÍ, VYČKÁVAJÍ NEBO ZAŽÍVAJÍ TVŮRČÍ BLOK. Vaše práce pokulhává? Chcete se zbavit pocitu marnosti? Přejete si najít odvahu k realizaci a sdílení toho, co tvoříte? Potřebujete vyhecovat, povzbudit a najít ten správný stimul? Autor bestsellerů Seth Godin přichází s inspirativním manifestem pro nás - kreativce, tvůrce a podnikatele - kteří potřebujeme povzbudit v odhodlání ukázat světu to nejlepší, co v nás je. Godin boří mýty o kreativní tvorbě. Kreativita podle něj není zvláštní talent vyhrazený pro vyvolené. Nemusíte čekat, až vás políbí múza. Musíte prostě jen začít a především - tvorbě se vytrvale a pravidelně věnovat. Hodně z toho, co vyprodukujete, samozřejmě nebude stát za starou bačkoru… To ale nevadí, protože v té velké hromadě škváry bude i jeden malý zlomek něčeho skvělého. Zažehněte motory své kreativní práci. Je na čase poslat ji do světa!  „Jsem nadšený, že mohu sdílet myšlenky s tvůrci, lídry a umělci z České republiky. Svět je menší, než kdy byl, a každý z nás má šanci propojit se s ostatními a vytvořit něco magického. Díky, že děláte rozruch.“ SETH GODIN ---  „Konzistentně tvořit hodnotný obsah a sdílet ho se světem je jedna z nejtěžších a zároveň nejpřínosnějších věcí, kterou jsem se naučil. Seth Godin je na to tím nejpovolanějším mentorem a vzorem. Nyní konečně dává návod, jak na to.“ DAN TRŽIL, tvůrce podcastu Proti Proudu „Seth Godin už léta dokazuje, že o světě (nejen marketingovém) přemýšlí jinak. Do procesu přináší jedinečný pohled na jakoukoli tvůrčí činnost. Mýtus, že kreativita je něco zvláštního, co nám musí být darováno, je tímto vyvrácen. Tato kniha vás přiměje sednout si, tvořit, sdílet své dílo se světem a postupně ho vylepšovat.“ TONY DÚBRAVEC, marketér a tvůrce podcast