Heuréka! Jak ze startupu vybudovat scaleup - Tomáš, Braverman (Jan Melvil Publishing, 2025)
Myslíte si, že víte, jak zvládat růst firmy? Že stačí přidat lidi, procesy a kapitál? Omyl. Tomáš Braverman proměnil Heureku z lokálního hráče v největší skupinu nákupních portálů střední a východní Evropy. Nyní odhaluje zákulisí této cesty a sdílí jedinečné know-how o tom, jak dosáhnout firemního růstu. V knize rozebírá výzvy i náhlé krize, kterým jako lídr musel čelit – od budování nových týmů po konkureční souboje. A na základě reálných příběhů poskytuje řadu praktických rad, například ohledně akvizic, zavádění metodiky OKR nebo vlivu datové analýzy na rozvoj firmy. Neocení je pouze vrcholoví manažeři, ale všichni, kteří chtějí úspěšně (u)řídit růst svého podnikání, projektu či týmu.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance; Ekonomie; Obchod a prodej; Podnikání a management